Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los amigos de dios LDA01
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Galaeno geeft een lange en hoge pass. Trujillo rent richting de bal. Met opzet legt Mena zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mena naar de kleedkamers voor een vroege douche. Trujillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Zepeda geeft de bal voor. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Moreno krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Maroto geeft een lange en hoge pass. Aragón met een sublieme pass. Klungelig pakt Velez de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Navarro de bal onder controle te krijgen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maroto verovert de bal door een tackle van achteren. Maroto met een sublieme pass. Marañón is nu in balbezit. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aragón rent richting de bal. Aragón geeft een lange en hoge pass. Daar is Velez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 67%, LDA01 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los amigos de dios - LDA01 0:0

54e minuut.
Escalante passt de bal in één keer door. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Vaca probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Alos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alos passt de bal zonder na te denken. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ... Osborne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Maroto is nu in balbezit. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroto is nu in balbezit. Maroto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Escalante de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 50%, LDA01 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los amigos de dios - LDA01 0:0