Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alajuelense FC TLOU
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz rent richting de bal. Quiróz geeft een hoge lob. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jímenez heeft problemen om de bal te vangen. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jímenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jímenez krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft de bal voor. Daar is Goñi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goñi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob. Inworp. Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. De Trinidad met een sublieme pass. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Trinidad neemt de hoekschop. Turró is nu in balbezit. Turró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Goñi is nu in balbezit. Goñi draait met de bal, schiet en ... Quesada probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jímenez is nu in balbezit. Jímenez probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Goñi onderschept slim de pass. Goñi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alajuelense - FC TLOU 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Sakami de bal. Señor verovert de bal door een tackle van achteren. Señor probeert naar een medespeler te passen. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer schiet op doel. Biamonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alajuelense - FC TLOU 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 45%, FC TLOU 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alajuelense - FC TLOU 1:1

59e minuut.
Lázaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Trinidad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaguer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Turró geeft een hoge lob. Sakami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakami speelt de bal door. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alajuelense - FC TLOU 1:2

86e minuut.
Quiróz onderschept slim de pass. Ibarra rent richting de bal. Quiróz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quiróz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
De Trinidad is nu in balbezit. De Trinidad passt de bal in één keer door. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alajuelense - FC TLOU 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 56%, FC TLOU 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alajuelense - FC TLOU 2:2