Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TLOU los amigos de dios
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Juárez geeft een hoge lob. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi schiet op doel. Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Daar is Goñi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca geeft de bal voor. Klungelig pakt Marañón de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mena geeft een hoge lob. Maroto is nu in balbezit. Met opzet legt Ruiz zijn tegenspeler op de grond. Ruiz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cárdenas trapt de bal weg. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Goñi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goñi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Maroto de bal. Ruiz is nu in balbezit. Vaca rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal in één keer door. Arrieta rent richting de bal. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TLOU 49%, los amigos de dios 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TLOU - los amigos de dios 0:0

55e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. De Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno rent richting de bal. De Moreno draait met de bal, schiet en ... Biamonte bokst de bal weg.

69e minuut.
Maroto speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal zonder na te denken. Goñi rent richting de bal. Goñi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TLOU - los amigos de dios 1:0

72e minuut.
Lázaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Moreno. Lázaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Lázaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goñi rent richting de bal. Goñi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Velez verovert de bal door een tackle van achteren. Velez met een sublieme pass. De Moreno is nu in balbezit. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Biamonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TLOU 51%, los amigos de dios 49%.
FC TLOU - los amigos de dios 1:0