Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los amigos de dios FC TLOU
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... McGregor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los amigos de dios - FC TLOU 0:1

7e minuut.
Bejarano geeft een hoge lob. Inworp. Alos met een snelle inworp. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vaca passt de bal met de wreef. Valdéz is nu in balbezit. Marañón rent richting de bal. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los amigos de dios - FC TLOU 1:1

12e minuut.
Ibarra passt de bal in één keer door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Goñi rent richting de bal. Goñi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibarra. Fonseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Alos rent richting de bal. Alos met een sublieme pass. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñi haalt uit met een fantastische trap. McGregor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 47%, FC TLOU 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los amigos de dios - FC TLOU 1:1

50e minuut.
Jímenez heeft problemen om de bal te vangen. Vaca speelt de bal door. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo speelt de bal door. Mena met een sublieme pass. Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los amigos de dios - FC TLOU 2:1

61e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los amigos de dios - FC TLOU 2:2

69e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo begaat een overtreding. Trujillo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Bejarano kopt de bal weg. De Moreno is nu in balbezit. Marañón rent richting de bal. Marañón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakami verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los amigos de dios - FC TLOU 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los amigos de dios 46%, FC TLOU 54%.
los amigos de dios - FC TLOU 2:3