Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
londres Andres FC 14000
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Shinoda is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Androver ... Strafschop! Androver krijgt een gele kaart. Méndez raakt geblesseerd tijdens het duel. Méndez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Tucker trapt de bal weg. Zavala kopt de bal weg. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti schiet op doel. Tucker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centeno met de inworp. Portillo kan de bal niet met de borst controleren. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner passt de bal zonder na te denken. Stagno is nu in balbezit. Stagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez passt de bal zonder na te denken. Sagasti is nu in balbezit. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sagasti is nu in balbezit. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
londres - Andres FC 14000 0:1

35e minuut.
Stagno probeert naar een medespeler te passen. Arguedas heeft problemen om de bal te vangen. Méndez onderschept slim de pass. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Tucker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zavala speelt de bal door. Sagasti is nu in balbezit. Serra is nu in balbezit. Sagasti onderschept slim de pass. Sagasti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: londres 57%, Andres FC 14000 43%.
londres - Andres FC 14000 0:1

46e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo met een sublieme pass. Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia geeft de bal voor. Goicoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stagno is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
londres - Andres FC 14000 1:1

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villalobos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor schiet op doel. Tucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
londres - Andres FC 14000 1:2

53e minuut.
Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas passt de bal in één keer door. Stagno is nu in balbezit. Stagno schiet op doel. Goicoechea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
londres - Andres FC 14000 2:2

54e minuut.
Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti onderschept slim de pass. Stagno begaat een overtreding. Stagno krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Carrillo met een snelle inworp. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner probeert naar een medespeler te passen. Stagno rent richting de bal. Stagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal zonder na te denken. Stagno is nu in balbezit. Stagno haalt uit met een fantastische trap. Goicoechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
londres - Andres FC 14000 3:2

82e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Méndez speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti onderschept slim de pass. Sagasti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Méndez speelt de bal door. Klungelig pakt Androver de bal. Shinoda rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Serra rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra begaat een overtreding. Méndez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zavala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
londres - Andres FC 14000 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: londres 41%, Andres FC 14000 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
londres - Andres FC 14000 3:3