Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alajuelense LDA01
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
De Trinidad is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carvajal controleert de bal met de borst. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvajal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aragón met een snel genomen vrije trap. Johnson kopt de bal weg. Daar is Turró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Turró passt de bal met de wreef. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla met een sublieme pass. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 54%, LDA01 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alajuelense - LDA01 0:0

57e minuut.
Turró passt de bal zonder na te denken. Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Bonilla kopt de bal weg. De Trinidad rent richting de bal. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Redondo passt de bal in één keer door. Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo onderschept slim de pass. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osborne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alajuelense - LDA01 1:0

77e minuut.
Señor kan de bal niet met de borst controleren. Pulido onderschept slim de pass. Pulido geeft de bal voor. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 38%, LDA01 62%.
Alajuelense - LDA01 1:0