Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
londres los amigos de dios
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca geeft de bal voor. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vaca trapt de bal weg van het doel. De Moreno kopt de bal weg. Klungelig pakt Serra de bal. Marañón is nu in balbezit. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Artavia met de inworp. Arguedas is nu in balbezit. Maroto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maroto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maroto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno is nu in balbezit. Cárdenas begaat een overtreding. De Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonseca wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arguedas speelt de bal door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza passt de bal in één keer door. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ... McGregor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: londres 38%, los amigos de dios 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
londres - los amigos de dios 0:0

58e minuut.
Alos verovert de bal door een tackle van achteren. De Moreno is nu in balbezit. De Moreno passt de bal met de wreef. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft de bal voor. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zepeda met een harde bal richting middenveld. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca is nu in balbezit. Arguedas verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
londres - los amigos de dios 1:0

78e minuut.
Stagno is nu in balbezit. Stagno geeft een hoge lob. Vaca geeft de bal voor. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Arguedas speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas met een sublieme pass. Stagno is nu in balbezit. Stagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: londres 41%, los amigos de dios 59%.
londres - los amigos de dios 1:0