Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alajuelense LIGA FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Peraza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barahona met de inworp. Drake is nu in balbezit. Drake schiet op doel. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brizuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alajuelense - LIGA FC 0:1

38e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo onderschept slim de pass. Redondo passt de bal met de wreef. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Quiróz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Androver komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 43%, LIGA FC 57%.
Alajuelense - LIGA FC 0:1

48e minuut.
Barahona passt de bal zonder na te denken. Casasola geeft de bal voor. Baeza rent richting de bal. Baeza draait met de bal, schiet en ... Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
De Trinidad is nu in balbezit. Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier met een sublieme pass. Balaguer rent richting de bal. Balaguer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Casasola is nu in balbezit. Androver rent richting de bal. Redondo speelt de bal door. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 50%, LIGA FC 50%.
Alajuelense - LIGA FC 0:1