Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDA01 londres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tucker met een harde bal richting middenveld. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stagno de bal. Stagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stagno passt de bal met de wreef. Arguedas is nu in balbezit. Stagno is nu in balbezit. Stagno haalt uit met een fantastische trap. Osborne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDA01 54%, londres 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LDA01 - londres 0:0

60e minuut.
Aragón kan de bal niet met de borst controleren. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aragón krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Betancourt geeft een hoge lob. Warner is nu in balbezit. Warner geeft een hoge lob. Stagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stagno draait met de bal, schiet en ... Osborne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Shinoda heeft problemen om de bal te vangen. Shinoda speelt de bal door. Warner met een sublieme pass. Stagno is nu in balbezit. Stagno schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mata met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Warner maakt een afschuwelijke overtreding. Warner krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Carvajal kopt de bal weg. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Aragón geeft de bal voor. Mena rent richting de bal. Mena geeft de bal voor. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Escalante rent richting de bal. Loaiza onderschept slim de pass. Loaiza passt de bal zonder na te denken. Stagno rent richting de bal. Stagno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDA01 60%, londres 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LDA01 - londres 0:0