Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TLOU LDA01
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Lázaro kopt de bal weg. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro schiet op doel. Biamonte bokst de bal weg.

23e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TLOU 59%, LDA01 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TLOU - LDA01 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Osborne niet meer kan verder spelen. Barrios komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Aragón passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Biamonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TLOU - LDA01 0:1

64e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Jímenez rent richting de bal. Jímenez speelt de bal door. Goñi rent richting de bal. Goñi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jímenez kopt de bal weg. Aragón is nu in balbezit. Aragón passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Biamonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TLOU - LDA01 0:2

75e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano passt de bal in één keer door. Ibarra rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biamonte met een harde bal richting middenveld. Escalante kopt de bal weg. Lázaro is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante onderschept slim de pass. Escalante met een sublieme pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TLOU - LDA01 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TLOU 64%, LDA01 36%.
FC TLOU - LDA01 0:3