Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andres FC 14000 megagoool
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Sagasti rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti onderschept slim de pass. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zavala kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Prieto passt de bal met de wreef. Rivera is nu in balbezit. Rivera met een sublieme pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andres FC 14000 - megagoool 0:1

22e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia is nu in balbezit. Met opzet legt Portillo zijn tegenspeler op de grond. Iglesia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iglesia kan niet meer verder spelen. Anchetta komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Señor zal de hoekschop nemen. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagasti rent richting de bal. Sagasti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anchetta draait met de bal, schiet en ... Daar is Jaén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cañas de bal onder controle te krijgen. Goicoechea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cañas met een sublieme pass. Anchetta rent richting de bal. Anchetta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 53%, megagoool 47%.
Andres FC 14000 - megagoool 0:1

66e minuut.
Señor rent richting de bal. Señor geeft een lange en hoge pass. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andres FC 14000 - megagoool 1:1

70e minuut.
Señor geeft een lange en hoge pass. Muñoz is nu in balbezit. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 39%, megagoool 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andres FC 14000 - megagoool 1:1