Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alajuelense los amigos de dios
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Maroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiróz speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een lange en hoge pass. Turró heeft problemen om de bal te vangen. Marañón is nu in balbezit. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Navarro trapt de bal weg. Fonseca kopt de bal weg. Daar is De Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo speelt de bal door. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer draait met de bal, schiet en ... McGregor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alajuelense - los amigos de dios 1:0

31e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Vega krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De Moreno is nu in balbezit. Turró rent richting de bal. Turró geeft een hoge lob. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Redondo rent richting de bal. Balaguer is nu in balbezit. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 50%, los amigos de dios 50%.
Alajuelense - los amigos de dios 1:0

66e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Inworp. Arrieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Moreno heeft problemen om de bal te vangen. De Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marañón is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alajuelense - los amigos de dios 1:1

88e minuut.
Alos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal in één keer door. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alajuelense 40%, los amigos de dios 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alajuelense - los amigos de dios 1:1