Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benavides lopez xd SAPRI UNITED
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Stephens onderschept slim de pass. Stephens met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza speelt de bal door. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
benavides lopez xd - SAPRI UNITED 1:0

16e minuut.
Aranda rent richting de bal. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Torre probeert de bal aan de voet te houden. Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Espinoza met een snelle inworp. Klungelig pakt Fallas de bal. Stephens probeert naar een medespeler te passen. Aranda rent richting de bal. Aranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza speelt de bal door. Fallas rent richting de bal. Aranda onderschept slim de pass. Aranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benavides lopez xd 65%, SAPRI UNITED 35%.
benavides lopez xd - SAPRI UNITED 1:0

49e minuut.
Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Stephens probeert naar een medespeler te passen. Aranda rent richting de bal. Aranda schiet op doel. Torre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Stephens is nu in balbezit. Stephens passt de bal met de wreef. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benavides lopez xd 62%, SAPRI UNITED 38%.
benavides lopez xd - SAPRI UNITED 1:0