Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo da costa rica gabo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Inworp. Trejos met een snelle inworp. Lewis rent richting de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hoffman niet meer kan verder spelen. Gibbs komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón passt de bal met de wreef. Edwards is nu in balbezit. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Lewis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santana rent richting de bal. Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo da costa rica - gabo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 31%, gabo 69%.
flamengo da costa rica - gabo 1:0

48e minuut.
Daar is Brota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hormigos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brota. Brota krijgt een gele kaart. Hormigos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaguer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Balaguer rent richting de bal. Balaguer probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flamengo da costa rica - gabo 1:1

67e minuut.
Inworp. Deza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo da costa rica - gabo 2:1

69e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Lanchester is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lanchester speelt de bal door. Beteta rent richting de bal. Beteta passt de bal zonder na te denken. Toro rent richting de bal. Toro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lanchester speelt de bal door. Bordón rent richting de bal. Balaguer onderschept slim de pass. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trejos met een snelle inworp. Lewis is nu in balbezit. Lewis met een sublieme pass. Bordón heeft problemen om de bal te vangen. Bordón geeft een hoge lob. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 52%, gabo 48%.
flamengo da costa rica - gabo 2:1