Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Poró Sport 98 FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De La Torre geeft een lange en hoge pass. Zavala rent richting de bal. Urzay verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Drake passt de bal met de wreef. Morera rent richting de bal. Androver begaat een overtreding. Androver krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Houston geeft de bal voor. Morera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Androver. Androver krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

13e minuut.
Rendon geeft een hoge lob. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blake zal de hoekschop nemen. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valverde met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cabrera de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Osorio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valverde. Osorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zavala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 56%, Sport 98 FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Poró - Sport 98 FC 0:0

48e minuut.
Altamirano probeert de bal aan de voet te houden. Urzay rent richting de bal. Altamirano begaat een overtreding. Altamirano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 44%, Sport 98 FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Poró - Sport 98 FC 0:0