Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sukri benavides lopez xd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Unda de bal. Sagasti is nu in balbezit. Unda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unda krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inworp. Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valerio met een sublieme pass. Lobo rent richting de bal. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - benavides lopez xd 1:0

13e minuut.
Unda is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een hoge lob. Yglesias met een sublieme pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sukri - benavides lopez xd 1:1

15e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio maakt een afschuwelijke overtreding. Valerio krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fallas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagasti rent richting de bal. Unda begaat een overtreding. Unda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda onderschept slim de pass. Miranda passt de bal met de wreef. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Fallas verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo schiet op doel. Turró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - benavides lopez xd 2:1

39e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Sagasti probeert naar een medespeler te passen. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel. Urrutia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sukri - benavides lopez xd 2:2

40e minuut.
Sagasti is nu in balbezit. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio probeert naar een medespeler te passen. Lobo is nu in balbezit. Lobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 47%, benavides lopez xd 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sukri - benavides lopez xd 2:2

59e minuut.
Fallas kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz de bal. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - benavides lopez xd 2:3

61e minuut.
González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aragón komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Miranda passt de bal in één keer door. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal zonder na te denken. Valerio rent richting de bal. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda passt de bal met de wreef. Torre is nu in balbezit. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante speelt de bal door. Fallas probeert de bal aan de voet te houden. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap. Turró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 49%, benavides lopez xd 51%.
sukri - benavides lopez xd 2:3