Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo da costa rica El Poró
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen tragisch


3e minuut.
Trejos rent richting de bal. Trejos passt de bal in één keer door. Garbanzo rent richting de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana met een sublieme pass. Garbanzo is nu in balbezit. Garbanzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brota passt de bal zonder na te denken. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín verovert de bal door een tackle van achteren. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo da costa rica - El Poró 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 39%, El Poró 61%.
flamengo da costa rica - El Poró 0:1

63e minuut.
Garbanzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lewis komt het veld opgelopen. Lewis met een snelle inworp. Deza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hudson met een harde bal richting middenveld. De La Torre kopt de bal weg. Bolaños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rendon geeft een hoge lob. Inworp. Trejos met de inworp. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hoffman trapt de bal weg. Trejos is nu in balbezit. Trejos geeft de bal voor. Santana springt en kopt de bal. Hudson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flamengo da costa rica - El Poró 1:1

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deza met een snelle inworp. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón onderschept slim de pass. Bordón geeft een hoge lob. Hudson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 42%, El Poró 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flamengo da costa rica - El Poró 1:1