Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sukri SAPRI UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio passt de bal zonder na te denken. González rent richting de bal. González geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acuña de bal. Pochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Carlson geeft de bal voor. Unda probeert de bal aan de voet te houden. Stephens is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Scott rent richting de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Cruz ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cruz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Miranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - SAPRI UNITED 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 46%, SAPRI UNITED 54%.
sukri - SAPRI UNITED 1:0

52e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal in één keer door. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ... Yglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Unda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aragón komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Giacomin verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomin geeft een lange en hoge pass. Díaz geeft de bal voor. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephens speelt de bal door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel. Urrutia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 42%, SAPRI UNITED 58%.
sukri - SAPRI UNITED 1:0