Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Poró gabo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft de bal voor. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - gabo 1:0

10e minuut.
Beteta met een snelle inworp. Toro rent richting de bal. Toro probeert naar een medespeler te passen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Poró - gabo 1:1

26e minuut.
Urzay is nu in balbezit. Toro onderschept slim de pass. Toro passt de bal met de wreef. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barriomartín is nu in balbezit. Lanchester rent richting de bal. Barriomartín verovert de bal door een tackle van achteren. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - gabo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 71%, gabo 29%.
El Poró - gabo 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Toro de bal. Urzay is nu in balbezit. Balaguer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urzay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Urzay kan niet meer verder spelen. Baltodano komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Toro met een sublieme pass. Baltodano is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Peralta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Biamonte geeft een lange en hoge pass. Daar is Baltodano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro met een sublieme pass. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Balaguer rent richting de bal. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - gabo 3:1

61e minuut.
Lanchester rent richting de bal. Drake onderschept slim de pass. Drake passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Peralta de bal onder controle te krijgen. Pizarro is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 56%, gabo 44%.
El Poró - gabo 3:1