Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sukri flamengo da costa rica
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bolaños met een snelle inworp. Trejos is nu in balbezit. Trejos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Unda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deza. Unda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Unda met een snel genomen vrije trap. Lobo rent richting de bal. Lobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trejos krijgt een gele kaart. Valerio raakt geblesseerd tijdens het duel. Valerio met een snel genomen vrije trap. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brota verovert de bal door een tackle van achteren. Brota geeft een hoge lob. Daar is Yglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 58%, flamengo da costa rica 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sukri - flamengo da costa rica 0:0

59e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal zonder na te denken. Unda rent richting de bal. Garbanzo onderschept slim de pass. Garbanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - flamengo da costa rica 0:1

61e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Garbanzo rent richting de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - flamengo da costa rica 0:2

66e minuut.
Sansegundo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Espriella met de inworp. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Deza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garbanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbanzo met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 54%, flamengo da costa rica 46%.
sukri - flamengo da costa rica 0:2