Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPRI UNITED Sport 98 FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Androver rent richting de bal. Androver speelt de bal door. Aranda rent richting de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens draait met de bal, schiet en ... Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cruz rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cruz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cruz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Shinoda rent richting de bal. Shinoda geeft de bal voor. Inworp. Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesén zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Molina krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

45e minuut.
Urcuyo met een snelle inworp. Klungelig pakt Androver de bal. Androver geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mesén geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPRI UNITED 53%, Sport 98 FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPRI UNITED - Sport 98 FC 0:0

47e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Pochet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Almerich is nu in balbezit. Almerich probeert naar een medespeler te passen. Androver is nu in balbezit. Androver draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Acuña de bal onder controle te krijgen. Pochet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Urcuyo verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal in één keer door. Androver is nu in balbezit. Androver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPRI UNITED - Sport 98 FC 0:1

70e minuut.
Houston geeft de bal voor. Inworp. Quintana met de inworp. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cruz speelt de bal door. Quintana speelt de bal door. Almerich speelt de bal door. Androver bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPRI UNITED 52%, Sport 98 FC 48%.
SAPRI UNITED - Sport 98 FC 0:1