Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sukri gabo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Bellido geeft de bal voor. Inworp. De La Espriella met een snelle inworp. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Espriella met de inworp. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - gabo 1:0

42e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal in één keer door. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sukri - gabo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 48%, gabo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sukri - gabo 1:1

59e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Lobo rent richting de bal. Lobo met een sublieme pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Balaguer probeert de bal aan de voet te houden. Lanchester rent richting de bal. Lanchester probeert naar een medespeler te passen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Aragón rent richting de bal. Aragón met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Miranda onderschept slim de pass. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Balaguer met een snelle inworp. Edwards is nu in balbezit. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio passt de bal zonder na te denken. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De La Espriella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 56%, gabo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sukri - gabo 1:1