Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Poró SAPRI UNITED
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Rendon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal zonder na te denken. Aranda is nu in balbezit. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stephens probeert naar een medespeler te passen. Pizarro rent richting de bal. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - SAPRI UNITED 0:1

45e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens geeft de bal voor. Rendon heeft problemen om de bal te vangen. Quintana geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rendon de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - SAPRI UNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 71%, SAPRI UNITED 29%.
El Poró - SAPRI UNITED 0:2

80e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Stephens passt de bal zonder na te denken. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pizarro met een harde bal richting middenveld. Cruz kopt de bal weg. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - SAPRI UNITED 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 54%, SAPRI UNITED 46%.
El Poró - SAPRI UNITED 0:3