Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benavides lopez xd Sport 98 FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Mesén bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesén geeft een hoge lob. Urcuyo rent richting de bal. Androver rent richting de bal. Androver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torre heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Turró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benavides lopez xd - Sport 98 FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benavides lopez xd 50%, Sport 98 FC 50%.
benavides lopez xd - Sport 98 FC 0:1

60e minuut.
Fallas met de inworp. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles begaat een overtreding. Redondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Redondo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Nieto speelt de bal door. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti passt de bal in één keer door. Marañón rent richting de bal. Marañón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sagasti is nu in balbezit. Sagasti geeft de bal voor. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Almerich geeft de bal voor. Abenoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sagasti rent richting de bal. Siles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sagasti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fallas met een snel genomen vrije trap. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sagasti onderschept slim de pass. Sagasti passt de bal met de wreef. Marañón is nu in balbezit. Marañón haalt uit met een fantastische trap. Espinoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benavides lopez xd - Sport 98 FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benavides lopez xd 44%, Sport 98 FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benavides lopez xd - Sport 98 FC 1:1