Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo da costa rica benavides lopez xd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft een hoge lob. Sagasti kopt de bal weg. Marañón rent richting de bal. Marañón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti passt de bal met de wreef. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Garbanzo passt de bal zonder na te denken. Torre is nu in balbezit. Torre geeft een lange en hoge pass. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Echeverría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbanzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abenoza. Garbanzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolaños wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños passt de bal in één keer door. Fallas rent richting de bal. Trejos onderschept slim de pass. Trejos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bolaños passt de bal in één keer door. Garbanzo speelt de bal door. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel. Nieto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Turró werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 39%, benavides lopez xd 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flamengo da costa rica - benavides lopez xd 0:0

47e minuut.
Fallas heeft problemen om de bal te vangen. Trejos rent richting de bal. Fallas begaat een overtreding. Trejos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trejos kan niet meer verder spelen. Piedra komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brota passt de bal met de wreef. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti probeert naar een medespeler te passen. Marañón is nu in balbezit. Marañón schiet op doel. Hoffman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Garbanzo met een sublieme pass. Sagasti rent richting de bal. Sagasti passt de bal in één keer door. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sagasti is nu in balbezit. Bordón is nu in balbezit. Bolaños rent richting de bal. Sagasti is nu in balbezit. Sagasti draait met de bal, schiet en ... Hoffman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo da costa rica 61%, benavides lopez xd 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flamengo da costa rica - benavides lopez xd 0:0