Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabo SAPRI UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Stephens onderschept slim de pass. Stephens passt de bal in één keer door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beteta probeert naar een medespeler te passen. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal met de wreef. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta schiet op doel. Pochet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gabo - SAPRI UNITED 1:0

32e minuut.
Quintana speelt de bal door. Aranda is nu in balbezit. Bellido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellido krijgt een gele kaart. Aranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stephens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabo - SAPRI UNITED 1:1

44e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz speelt de bal door. Shinoda rent richting de bal. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gabo - SAPRI UNITED 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabo 44%, SAPRI UNITED 56%.
gabo - SAPRI UNITED 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabo 60%, SAPRI UNITED 40%.
gabo - SAPRI UNITED 2:1