Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Poró sukri
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Urzay rent richting de bal. Urzay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barriomartín de bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Carlson geeft een lange en hoge pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake maakt een afschuwelijke overtreding. Drake is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. González raakt geblesseerd tijdens het duel. Valerio met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda passt de bal met de wreef. Lobo rent richting de bal. Lobo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valerio krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Carlson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blake met de inworp. Valverde rent richting de bal. Valverde geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
González rent richting de bal. González met een sublieme pass. Urzay heeft problemen om de bal te vangen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ... Pizarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 67%, sukri 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Poró - sukri 0:0

60e minuut.
Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda passt de bal zonder na te denken. Valerio rent richting de bal. Valerio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Urzay is nu in balbezit. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lobo de bal. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De La Torre met een sublieme pass. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Unda is nu in balbezit. Urzay rent richting de bal. Unda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. Hudson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - sukri 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 52%, sukri 48%.
El Poró - sukri 0:1