Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liga deportiva alajolence El Poró
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
De La Torre geeft een lange en hoge pass. Domínguez kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Guerrero probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaitan zal de hoekschop nemen. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Hudson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
liga deportiva alajolence - El Poró 1:0

21e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal met de wreef. Rendon is nu in balbezit. Gaitan is nu in balbezit. Gaitan draait met de bal, schiet en ... Hudson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde met een sublieme pass. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín draait met de bal, schiet en ... Acedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liga deportiva alajolence 43%, El Poró 57%.
liga deportiva alajolence - El Poró 1:0

48e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Piedra rent richting de bal. Piedra geeft een hoge lob. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hudson trapt de bal weg van het doel. Pacheco rent richting de bal. Carbonero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonero krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Carbonero met een sublieme pass. Piedra is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Barriomartín verovert de bal door een tackle van achteren. Barriomartín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liga deportiva alajolence - El Poró 2:0

82e minuut.
Urzay probeert de bal met de borst te controleren. Kikut rent richting de bal. Kikut met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liga deportiva alajolence 55%, El Poró 45%.
liga deportiva alajolence - El Poró 2:0