Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Poró liga deportiva alajolence
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Drake rent richting de bal. Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Medford rent richting de bal. Medford geeft een lange en hoge pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Medford probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzay geeft een lange en hoge pass. Barriomartín rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medford. Medford krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft de bal voor. Rendon heeft problemen om de bal te vangen. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kikut rent richting de bal. Drake rent richting de bal. Drake geeft de bal voor. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín draait met de bal, schiet en ... Acedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 55%, liga deportiva alajolence 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Poró - liga deportiva alajolence 0:0

49e minuut.
De La Torre speelt de bal door. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez rent richting de bal. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Inworp. Gaitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín passt de bal met de wreef. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Morera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuentes met de inworp. Daar is Kikut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Medford geeft een hoge lob. Inworp. De La Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poró - liga deportiva alajolence 1:0

74e minuut.
Morera is nu in balbezit. Morera geeft een hoge lob. Inworp. Fuentes met een snelle inworp. Kikut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De La Torre geeft de bal voor. Urzay controleert de bal met de borst. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Pedregal met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poró 49%, liga deportiva alajolence 51%.
El Poró - liga deportiva alajolence 1:0