Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sukri Sport 98 FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Batista de bal onder controle te krijgen. Lobo is nu in balbezit. Batista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batista krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jackson de bal. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal in één keer door. Lobo is nu in balbezit. Lobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - Sport 98 FC 1:0

38e minuut.
Mesén verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson met een sublieme pass. Anchetta is nu in balbezit. Anchetta schiet op doel. Urrutia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anchetta rent richting de bal. Anchetta passt de bal met de wreef. Daar is Almerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almerich geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sukri - Sport 98 FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 42%, Sport 98 FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sukri - Sport 98 FC 1:1

61e minuut.
Houston raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carter komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mesén verovert de bal door een tackle van achteren. Mesén probeert naar een medespeler te passen. Anchetta rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sukri - Sport 98 FC 1:2

84e minuut.
Espinoza met een sublieme pass. Valerio is nu in balbezit. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Unda geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Siles begaat een overtreding. Siles krijgt een gele kaart.

89e minuut.
González raakt geblesseerd tijdens het duel. Valerio met een snel genomen vrije trap. González bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavala. González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sukri 51%, Sport 98 FC 49%.
sukri - Sport 98 FC 1:2