Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport 98 FC sukri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Carter met een snelle inworp. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista begaat een overtreding. Lobo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lobo rent richting de bal. Lobo schiet op doel. Espinoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport 98 FC - sukri 0:1

38e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio passt de bal met de wreef. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobo onderschept slim de pass. Lobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport 98 FC - sukri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport 98 FC 51%, sukri 49%.
Sport 98 FC - sukri 0:2

50e minuut.
Unda heeft problemen om de bal te vangen. Unda passt de bal met de wreef. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport 98 FC - sukri 0:3

60e minuut.
Almerich passt de bal zonder na te denken. Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Siles geeft een hoge lob. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Miranda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miranda krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal met de wreef. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Valerio rent richting de bal. Valerio geeft een lange en hoge pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Carlson rent richting de bal. Carlson geeft de bal voor. Carter kopt de bal weg. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport 98 FC 40%, sukri 60%.
Sport 98 FC - sukri 0:3