Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xeruwwxsx aserri fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez onderschept slim de pass. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ... Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - aserri fc 0:1

5e minuut.
Venegas probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. Met opzet legt Jerez zijn tegenspeler op de grond. Jerez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ugalde kan de bal niet met de borst controleren. Ugalde geeft de bal voor. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanchester met een sublieme pass. González rent richting de bal. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lanchester speelt de bal door. González is nu in balbezit. McGregor begaat een overtreding. McGregor krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Ugalde met een sublieme pass. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Cerna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 64%, aserri fc 36%.
xeruwwxsx - aserri fc 0:1

46e minuut.
Lanchester is nu in balbezit. Lanchester passt de bal in één keer door. Pastora rent richting de bal. Lizano is nu in balbezit. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - aserri fc 0:2

49e minuut.
Lanchester rent richting de bal. Lanchester geeft de bal voor. Gonzalo kopt de bal weg. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Brizuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanchester met de inworp. Herrero is nu in balbezit. Herrero geeft een hoge lob. González probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez is nu in balbezit. Jerez probeert naar een medespeler te passen. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - aserri fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 49%, aserri fc 51%.
xeruwwxsx - aserri fc 0:3