Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saprissa de corazoñ Spaceteddiers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pascual is nu in balbezit. Pascual geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bordón passt de bal met de wreef. Castillo speelt de bal door. Bordón rent richting de bal. Bordón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sibaja speelt de bal door. Castillo met een sublieme pass. Bordón rent richting de bal. Bordón draait met de bal, schiet en ... Cerdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa de corazoñ - Spaceteddiers 0:1

17e minuut.
Giménez is nu in balbezit. Giménez met een sublieme pass. Jímenez probeert naar een medespeler te passen. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mayorga met een snelle inworp. Castillo geeft een hoge lob. Rey rent richting de bal. Rey geeft een lange en hoge pass. Castillo kopt de bal weg. Cerdas bokst de bal weg.

43e minuut.
Beita onderschept slim de pass. Beita geeft een hoge lob. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Mayorga kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 61%, Spaceteddiers 39%.
saprissa de corazoñ - Spaceteddiers 0:1

62e minuut.
Pascual geeft de bal voor. Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas geeft de bal voor. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dinarte geeft de bal voor. Porras rent richting de bal. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich haalt uit met een fantastische trap. Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Beita met een sublieme pass. Almerich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De La Cuesta. De La Cuesta krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Avellaneda met een sublieme pass. Klungelig pakt Jímenez de bal. Jímenez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. Blake geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 46%, Spaceteddiers 54%.
saprissa de corazoñ - Spaceteddiers 0:1