Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xeruwwxsx Chelsea Deportivo
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. Venegas heeft problemen om de bal te vangen. Venegas haalt uit met een fantastische trap. Mairena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - Chelsea Deportivo 1:0

18e minuut.
Fallas rent richting de bal. Fallas passt de bal zonder na te denken. Yalico rent richting de bal. Retana verovert de bal door een tackle van achteren. Retana draait met de bal, schiet en ... Cerna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xeruwwxsx - Chelsea Deportivo 1:1

23e minuut.
Masis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masis passt de bal zonder na te denken. Fallas is nu in balbezit. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Quintana rent richting de bal. Pastora rent richting de bal. Pastora passt de bal zonder na te denken. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 57%, Chelsea Deportivo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xeruwwxsx - Chelsea Deportivo 1:1

63e minuut.
Blake geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Retana heeft problemen om de bal te vangen. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pastora is nu in balbezit. Pastora geeft een lange en hoge pass. Sierra heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Mairena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gabriel kopt de bal weg. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - Chelsea Deportivo 1:2

84e minuut.
Quintana rent richting de bal. Pastora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastora passt de bal zonder na te denken. Venegas rent richting de bal. Venegas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Quintana is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Hagges onderschept slim de pass. Hagges geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 65%, Chelsea Deportivo 35%.
xeruwwxsx - Chelsea Deportivo 1:2