Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Deportivo xeruwwxsx
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cerna met een sublieme pass. Herrero kopt de bal weg. Venegas met een sublieme pass. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas rent richting de bal. González is nu in balbezit. Venegas is nu in balbezit. Venegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sansegundo geeft een hoge lob. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana met een sublieme pass. Fallas rent richting de bal. Fallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pastora onderschept slim de pass. Pastora geeft de bal voor. Sierra onderschept slim de pass. Herrero is nu in balbezit. Herrero draait met de bal, schiet en ... Mairena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 46%, xeruwwxsx 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Deportivo - xeruwwxsx 0:0

51e minuut.
Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas geeft een lange en hoge pass. Sansegundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pastora met een sublieme pass. Venegas rent richting de bal. Venegas passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yalico bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham rent richting de bal. Yalico maakt een afschuwelijke overtreding. Yalico krijgt een gele kaart.

89e minuut.
González met een sublieme pass. Baeza rent richting de bal. Baeza passt de bal zonder na te denken. Fallas rent richting de bal. Fallas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cunningham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hagges kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen. Fallas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - xeruwwxsx 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 36%, xeruwwxsx 64%.
Chelsea Deportivo - xeruwwxsx 1:0