Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aserri fc sapriisa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano begaat een overtreding. Ugalde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugalde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mullins maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Reyna rent richting de bal. Norton rent richting de bal. Reyna begaat een overtreding. Norton moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Norton kan niet meer verder spelen. McGregor komt het veld opgelopen. Yglesias met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sunsing de bal. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 57%, sapriisa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aserri fc - sapriisa 0:0

48e minuut.
McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Artavia is nu in balbezit. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
McGregor is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een hoge lob. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aserri fc - sapriisa 0:1

68e minuut.
Artavia kopt de bal weg. Aranda met een sublieme pass. Ugalde speelt de bal door. Lizano heeft problemen om de bal te vangen. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor onderschept slim de pass. McGregor met een sublieme pass. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 45%, sapriisa 55%.
aserri fc - sapriisa 0:1