Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ruzzle saprissa de corazoñ
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Jímenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arechavaleta rent richting de bal. Jímenez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arechavaleta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arechavaleta kan niet meer verder spelen. Mena komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Granados heeft problemen om de bal te vangen. González is nu in balbezit. Granados onderschept slim de pass. Granados schiet op doel. Cerdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ruzzle - saprissa de corazoñ 1:0

31e minuut.
Sibaja rent richting de bal. Porras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cunningham. Cunningham krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mena is nu in balbezit. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 43%, saprissa de corazoñ 57%.
ruzzle - saprissa de corazoñ 1:0

59e minuut.
Warner geeft een lange en hoge pass. Daar is Giménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. León met een sublieme pass. Mena rent richting de bal. Mena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 45%, saprissa de corazoñ 55%.
ruzzle - saprissa de corazoñ 1:0