Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hzdy Spaceteddiers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Avellaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano passt de bal zonder na te denken. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pascual rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vidales speelt de bal door. Altamirano rent richting de bal. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Castillo de bal. Carbonero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonero krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altamirano met een snelle inworp. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales is nu in balbezit. De La Espriella is nu in balbezit. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonhardes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hzdy 38%, Spaceteddiers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hzdy - Spaceteddiers 0:0

66e minuut.
De La Espriella is nu in balbezit. Urzay onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidales. Urzay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Urzay kan niet meer verder spelen. De La Cuesta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jackson geeft een hoge lob. Inworp. Mayorga met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Beita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonero probeert naar een medespeler te passen. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hzdy - Spaceteddiers 1:0

75e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Altamirano met een sublieme pass. De La Espriella is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Beita speelt de bal door. De La Cuesta is nu in balbezit. Vidales onderschept slim de pass. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mayorga kopt de bal weg. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordón rent richting de bal. Bordón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hzdy - Spaceteddiers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hzdy 48%, Spaceteddiers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hzdy - Spaceteddiers 1:1