Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xeruwwxsx sapriisa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Yalico kan de bal niet met de borst controleren. Yalico met een sublieme pass. González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - sapriisa 1:0

21e minuut.
Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft een hoge lob. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - sapriisa 2:0

26e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Pacheco is nu in balbezit. Artavia verovert de bal door een tackle van achteren. Artavia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yalico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal zonder na te denken. Artavia is nu in balbezit. Artavia haalt uit met een fantastische trap. Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Galindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyna rent richting de bal. Venegas onderschept slim de pass. Venegas geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - sapriisa 3:0

32e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal zonder na te denken. Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia draait met de bal, schiet en ... Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xeruwwxsx - sapriisa 3:1

40e minuut.
Reyna met een sublieme pass. González rent richting de bal. González passt de bal zonder na te denken. Venegas is nu in balbezit. Venegas geeft de bal voor. Villalobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas is nu in balbezit. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas rent richting de bal. Venegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Yalico heeft problemen om de bal te vangen. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Artavia is nu in balbezit. Artavia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 45%, sapriisa 55%.
xeruwwxsx - sapriisa 3:1

55e minuut.
Reyna geeft een hoge lob. Yalico kan de bal niet met de borst controleren. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xeruwwxsx 51%, sapriisa 49%.
xeruwwxsx - sapriisa 3:1