Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aserri fc Chelsea Deportivo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
McGregor passt de bal met de wreef. Masis rent richting de bal. Ugalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugalde krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Quiróz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mullins heeft problemen om de bal te vangen. Baeza probeert naar een medespeler te passen. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Norton kopt de bal weg. Gabriel probeert de bal aan de voet te houden. Gabriel speelt de bal door. Retana rent richting de bal. Retana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sansegundo met een sublieme pass. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges geeft de bal voor. Fallas rent richting de bal. Fallas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baeza met een sublieme pass. Hagges probeert naar een medespeler te passen. Fallas is nu in balbezit. Retana rent richting de bal. Retana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Ugalde rent richting de bal. Ugalde passt de bal met de wreef. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 45%, Chelsea Deportivo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aserri fc - Chelsea Deportivo 0:0

56e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft de bal voor. Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retana rent richting de bal. Retana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Baeza passt de bal zonder na te denken. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas is nu in balbezit. Fallas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez onderschept slim de pass. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Retana de bal. McGregor is nu in balbezit. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Masis rent richting de bal. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Ugalde passt de bal in één keer door. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 58%, Chelsea Deportivo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aserri fc - Chelsea Deportivo 0:0