Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ruzzle Spaceteddiers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pascual heeft problemen om de bal te vangen. Pascual passt de bal met de wreef. Castillo speelt de bal door. Bordón rent richting de bal. Bordón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cunningham heeft problemen om de bal te vangen. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ruzzle - Spaceteddiers 0:1

5e minuut.
Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta passt de bal met de wreef. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Salgado trapt de bal weg. León is nu in balbezit. León passt de bal zonder na te denken. Warner is nu in balbezit. Warner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham geeft de bal voor. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga onderschept slim de pass. Mayorga passt de bal in één keer door. Bordón rent richting de bal. Bordón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beita. Arechavaleta raakt geblesseerd tijdens het duel. León zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Granados is nu in balbezit. Granados haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cunningham kopt de bal weg. Beita probeert naar een medespeler te passen. Bordón rent richting de bal. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 48%, Spaceteddiers 52%.
ruzzle - Spaceteddiers 0:1

48e minuut.
Beita geeft de bal voor. Inworp. Cunningham met een snelle inworp. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cunningham is nu in balbezit. Bordón verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon is nu in balbezit. Bordón onderschept slim de pass. Bordón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Warner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Urzay de bal onder controle te krijgen. Arechavaleta is nu in balbezit. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Arechavaleta de bal onder controle te krijgen. Castillo is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Beita is nu in balbezit. Beita geeft een lange en hoge pass. Matamoros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordón is nu in balbezit. Bordón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lizano bokst de bal weg.

78e minuut.
Fernández met de inworp. Arechavaleta rent richting de bal. Urzay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arechavaleta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arechavaleta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ruzzle - Spaceteddiers 1:1

86e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal in één keer door. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón haalt uit met een fantastische trap. Matamoros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruzzle - Spaceteddiers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 53%, Spaceteddiers 47%.
ruzzle - Spaceteddiers 1:2