Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Deportivo ruzzle
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Baeza passt de bal met de wreef. Inworp. Cunningham met de inworp. Klungelig pakt Fernández de bal. Fernández geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Warner passt de bal zonder na te denken. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal met de wreef. Fallas rent richting de bal. Fallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Retana de bal. Retana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallas schiet op doel. Caravaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baeza probeert naar een medespeler te passen. Retana heeft problemen om de bal te vangen. León begaat een overtreding. Retana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baeza komt bij de bal en schiet. Lizano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cunningham kopt de bal weg. Klungelig pakt Cunningham de bal. Gabriel speelt de bal door. Fallas is nu in balbezit. Fallas schiet op doel. Lizano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 40%, ruzzle 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Deportivo - ruzzle 0:0

53e minuut.
Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados rent richting de bal. Baeza rent richting de bal. Arechavaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta schiet op doel. Mairena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Retana probeert naar een medespeler te passen. Fallas rent richting de bal. Caravaca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fallas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fallas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lizano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - ruzzle 1:0

76e minuut.
Fallas rent richting de bal. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana haalt uit met een fantastische trap. Matamoros kopt de bal weg. Klungelig pakt Fallas de bal. Lizano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 44%, ruzzle 56%.
Chelsea Deportivo - ruzzle 1:0