Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapriisa hzdy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


38e minuut.
Quesada met een snelle inworp. Andrade is nu in balbezit. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Artavia is nu in balbezit. Artavia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sapriisa - hzdy 1:0

43e minuut.
Carbonero passt de bal zonder na te denken. Artavia heeft problemen om de bal te vangen. Vidales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidales krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Aranzábal heeft problemen om de bal te vangen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal met de wreef. Artavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Artavia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapriisa 57%, hzdy 43%.
sapriisa - hzdy 1:0

47e minuut.
De La Espriella heeft problemen om de bal te vangen. Machado rent richting de bal. De La Espriella begaat een overtreding. De La Espriella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapriisa 54%, hzdy 46%.
sapriisa - hzdy 1:0