Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saprissa de corazoñ xeruwwxsx
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Pastora de bal. Giménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almerich is nu in balbezit. Almerich geeft een hoge lob. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yalico rent richting de bal. Almerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerich met een sublieme pass. Giménez is nu in balbezit. Giménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa de corazoñ - xeruwwxsx 1:0

35e minuut.
Pastora kopt de bal weg. Herrero is nu in balbezit. Met opzet legt Jímenez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jímenez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jímenez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 55%, xeruwwxsx 45%.
saprissa de corazoñ - xeruwwxsx 1:0

58e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. González heeft problemen om de bal te vangen. Venegas is nu in balbezit. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Cerdas bokst de bal weg.

71e minuut.
González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coronado komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pastora verovert de bal door een tackle van achteren. Venegas is nu in balbezit. Porras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 52%, xeruwwxsx 48%.
saprissa de corazoñ - xeruwwxsx 1:0