Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Deportivo hzdy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Galaeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaeno geeft de bal voor. Cunningham kopt de bal weg. Retana rent richting de bal. Retana haalt uit met een fantastische trap. Jirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana probeert naar een medespeler te passen. Fallas is nu in balbezit. Fallas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carbonero is nu in balbezit. Retana verovert de bal door een tackle van achteren. Retana met een sublieme pass. Klungelig pakt Fallas de bal. Fallas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 58%, hzdy 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Deportivo - hzdy 0:0

46e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham onderschept slim de pass. Cunningham geeft een lange en hoge pass. Jirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fallas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carbonero geeft de bal voor. Masis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biamonte begaat een overtreding. Biamonte krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Masis raakt geblesseerd tijdens het duel. Masis met een snel genomen vrije trap. Víquez probeert de bal met de borst te controleren. Fallas is nu in balbezit. Fallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - hzdy 1:0

54e minuut.
Retana is nu in balbezit. Retana passt de bal in één keer door. Juárez heeft problemen om de bal te vangen. Fallas is nu in balbezit. Fallas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Víquez probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hagges met de inworp. Baeza geeft een lange en hoge pass. Aranzábal kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - hzdy 2:0

69e minuut.
Cárdenas passt de bal in één keer door. Juárez rent richting de bal. Retana rent richting de bal. Retana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Juárez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - hzdy 3:0

82e minuut.
Víquez geeft de bal voor. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansegundo verovert de bal door een tackle van achteren. Hagges rent richting de bal. Hagges geeft een lange en hoge pass. Jirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fallas rent richting de bal. Fallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Deportivo - hzdy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Deportivo 37%, hzdy 63%.
Chelsea Deportivo - hzdy 4:0