Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saprissa de corazoñ aserri fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ugalde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yglesias is nu in balbezit. Almerich begaat een overtreding. Almerich krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mullins is nu in balbezit. Mullins geeft een hoge lob. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mullins zal de hoekschop nemen. Cerdas bokst de bal weg.

10e minuut.
Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras rent richting de bal. Mullins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mullins krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Almerich is nu in balbezit. Almerich passt de bal in één keer door. Giménez is nu in balbezit. Giménez haalt uit met een fantastische trap. Brizuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa de corazoñ - aserri fc 1:0

29e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiróz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton onderschept slim de pass. Norton met een sublieme pass. Lizano is nu in balbezit. Lizano schiet op doel. Cerdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 61%, aserri fc 39%.
saprissa de corazoñ - aserri fc 1:0

71e minuut.
González geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizano met de inworp. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Yglesias met de inworp. Ugalde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibaja. Sibaja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 53%, aserri fc 47%.
saprissa de corazoñ - aserri fc 1:0