Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ruzzle xeruwwxsx
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Granados de bal. Arechavaleta is nu in balbezit. Cortés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortés krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Cortés rent richting de bal. Arechavaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Venegas geeft een lange en hoge pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pardo krijgt een gele kaart. Galindo raakt geblesseerd tijdens het duel. Venegas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lizano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruzzle - xeruwwxsx 0:1

35e minuut.
Granados rent richting de bal. Arechavaleta is nu in balbezit. Cortés is nu in balbezit. Granados onderschept slim de pass. Granados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 66%, xeruwwxsx 34%.
ruzzle - xeruwwxsx 0:1

57e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner is nu in balbezit. Warner geeft de bal voor. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ruzzle - xeruwwxsx 1:1

58e minuut.
Venegas verovert de bal door een tackle van achteren. Venegas passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Matamoros is nu in balbezit. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Venegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruzzle - xeruwwxsx 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruzzle 50%, xeruwwxsx 50%.
ruzzle - xeruwwxsx 1:2