Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hzdy aserri fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Jirón trapt de bal weg. Yglesias probeert de bal met de borst te controleren. Yglesias probeert naar een medespeler te passen. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella verovert de bal door een tackle van achteren. Morales is nu in balbezit. De La Espriella is nu in balbezit. De La Espriella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Biamonte rent richting de bal. Quiróz onderschept slim de pass. Quiróz speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hzdy - aserri fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hzdy 34%, aserri fc 66%.
hzdy - aserri fc 1:0

48e minuut.
Quiróz rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Met opzet legt Quiróz zijn tegenspeler op de grond. Quiróz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gonzalo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biamonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella draait met de bal, schiet en ... Brizuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brizuela speelt de bal door. Víquez rent richting de bal. Víquez passt de bal in één keer door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Norton is nu in balbezit. Carbonero onderschept slim de pass. Carbonero passt de bal in één keer door. De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vidales de bal onder controle te krijgen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ugalde onderschept slim de pass. Ugalde probeert naar een medespeler te passen. Jerez met een sublieme pass. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hzdy - aserri fc 1:1

89e minuut.
Aranzábal speelt de bal door. Leonhardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda begaat een overtreding. Aranda krijgt een gele kaart. Leonhardes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Leonhardes kan niet meer verder spelen. Abou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hzdy 43%, aserri fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hzdy - aserri fc 1:1