Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saprissa de corazoñ Chelsea Deportivo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fallas passt de bal met de wreef. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaja begaat een overtreding. Sibaja krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cunningham met de inworp. Daar is Retana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras is nu in balbezit. Retana onderschept slim de pass. Retana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galaeno geeft de bal voor. Fallas is nu in balbezit. Retana is nu in balbezit. Fallas rent richting de bal. Fallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saprissa de corazoñ - Chelsea Deportivo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 61%, Chelsea Deportivo 39%.
saprissa de corazoñ - Chelsea Deportivo 0:1

47e minuut.
Hagges geeft een lange en hoge pass. Cunningham is nu in balbezit. Rey begaat een overtreding. Rey krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sansegundo verovert de bal door een tackle van achteren. Retana bereikt de bal nog maar net als eerste. Retana passt de bal met de wreef. Cunningham rent richting de bal. Cunningham geeft de bal voor. Cerdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mairena niet meer kan verder spelen. Boza komt het veld opgelopen. Daar is Jímenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retana is nu in balbezit. Jímenez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jímenez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Porras speelt de bal door. Blake is nu in balbezit. Blake met een sublieme pass. Giménez is nu in balbezit. Giménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saprissa de corazoñ 60%, Chelsea Deportivo 40%.
saprissa de corazoñ - Chelsea Deportivo 0:1