Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aserri fc ruzzle
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Yglesias kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van León. León krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Yglesias is nu in balbezit. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta geeft de bal voor. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Quiróz met een sublieme pass. Arechavaleta rent richting de bal. Norton begaat een overtreding. Arechavaleta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arechavaleta kan niet meer verder spelen. Mena komt het veld opgelopen. León zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 49%, ruzzle 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aserri fc - ruzzle 0:0

54e minuut.
Ugalde geeft een hoge lob. Pardo met een sublieme pass. Mena rent richting de bal. Mena geeft een lange en hoge pass. Ugalde kopt de bal weg. Lizano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cunningham is nu in balbezit. Jerez onderschept slim de pass. Jerez passt de bal in één keer door. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zapatero rent richting de bal. Cunningham onderschept slim de pass. Cunningham speelt de bal door. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mena rent richting de bal. Norton onderschept slim de pass. Norton speelt de bal door. León heeft problemen om de bal te vangen. León geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Cunningham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez probeert naar een medespeler te passen. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Lizano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Matamoros de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aserri fc - ruzzle 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aserri fc 59%, ruzzle 41%.
aserri fc - ruzzle 1:0